Over ons

Onze dakdekkers zijn echte vakmensen die het hun prioriteit maken om ervoor te zorgen dat je dak in optimale conditie verkeert. Al ons personeel heeft dan ook de nodige trainingen en opleidingen gevolgd en je kunt erop vertrouwen dat onze dakdekkers gekwalificeerd zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. We zijn in het bezit van een BHV- en een VCA-certificaat om de veiligheid van onze werknemers op de werkplek te vergroten.

De specialist voor al je werkzaamheden.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van daken. We kunnen verschillende werkzaamheden aan daken uitvoeren zoals timmerwerk, het leggen van zink- en zetwerk, het leggen van dakbedekking of dakpannen en het plaatsen van lichtkoepels of dakramen. Je kunt ook het onderhoud en beheer van daken en dakgoten aan ons overlaten. En moet er een reparatie worden uitgevoerd aan het dak, zoals het repareren van een lekkage of het herstellen van vochtschade, dan kunnen we dat op vakkundige wijze voor je uitvoeren zodat het dak weer jaren mee kan.

Offerte aanvragen

Geregeld binnen één minuut

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ben je benieuwd wat je project kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website. Je kan ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken.

  • 350+ tevreden klanten
  • Supersnelle service
  • Dakonderhoud door een specialist
Offerte aanvragen

Geregeld binnen één minuut