Dakisolatie

Effectief investeren in je eigen financiën, verhoog de waarde van je huis, geniet van warmte tijdens de winter en koelte gedurende de zomer.

  • 350+ tevreden klanten
  • Supersnelle service
  • Dakonderhoud door een specialist
Offerte aanvragen

Geregeld binnen één minuut

A title

Image Box text

Beoordeeld met 5/5 sterren via Google

A title

Image Box text

Energiebesparing en comfort met dakisolatie.

Stipt Dakonderhoud is het aangewezen adres voor als je interesse hebt in dakisolatie. Door je dak te laten isoleren kun je enorm veel geld besparen op je stookkosten. Als je gaat stoken dan ontstaat er warme lucht waardoor je huis warmer wordt. Deze warme lucht stijgt omhoog, en wanneer het dak niet goed is geïsoleerd verlies je via deze weg veel warmte aan de buitenlucht. Onderzoek heeft uitgewezen dat je maar liefst 25% van alle warme verliest via een niet- of slecht geïsoleerd dak. Bij een goed geïsoleerd dak blijft de warmte in huis en gaat er geen energie verloren. Andersom kan warmte in de zomer ook heel makkelijk via een niet geïsoleerd dak je huis binnen komen. Het wordt daardoor moeilijk om alle kamers koel te houden. Ook hier kan dakisolatie dus uitkomst bieden. 

Offerte aanvragen

Vragen? Bel ons op 06 53 75 53 91

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten over ons zeggen.

Dakkapel renovatie

Oirschot

Het team van Stipt Dakonderhoud heeft onze dakkapel volledig gerenoveerd. Fijne communicatie, tevreden klant.

10

Boeideel reparatie

Utrecht

Ons boeideel was aan vervanging toe. Via Google kwamen we terecht bij Stipt. Fijne partij. Zeker een aanrader.

10

Bitumen dak

Eindhoven

Ons bitumen dak hebben we laten vervangen door Stipt. Goed en snel gedaan.

10

Pannendak

Uden

Stipt dakonderhoud komt afspraken na. Mijn dakpannen zijn goed en vakkundig vervangen.

10

Dakgoot

Helmond

Wat een goed werk hebben deze jongens geleverd bij ons op het dak, wij raden Stipt dakonderhoud dan ook aan!

10

Bitumen dak

Liempde

Na wat slechte ervaringen met andere bedrijven zijn wij bij Stipt dakonderhoud uitgekomen, wat een opluchting!

10

Informatie

Dakisolatie en duurzaamheid

Een goed geïsoleerd dak heeft de investering na een aantal jaren al terugverdiend door de besparing die het teweeg brengt op je stookkosten. Het isoleren van een dak zorgt echter niet alleen voor een besparing op je energierekening, want je kunt met dakisolatie ook je CO2-uitstoot terugbrengen. Om deze reden wil de Nederlandse overheid alle huiseigenaren stimuleren om hun daken te laten isoleren. Er zijn zelfs subsidies beschikbaar waar je van kunt profiteren als je je dak wilt laten isoleren. Bovendien stijgt de waarde van je huis als je het dak goed hebt laten isoleren, en draagt je een steentje bij aan het behalen van de klimaatdoelen. Je bespaart met dakisolatie dus niet alleen op je stookkosten, want je helpt het milieu en je krijgt ook een aardige tegemoetkoming in de kosten voor het aanbrengen ervan. 

Isolatie voor elk dak

Voor ieder dak is er een manier op het goed te isoleren en daarmee de RC-waarde te verhogen. Er is dan ook dakisolatie te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Niet ieder dak is hetzelfde, en schuine daken vergen bijvoorbeeld een andere aanpak dan platte daken. Voordat we aan het plaatsen van dakisolatie beginnen onderwerpen we altijd eerst het dak aan een inspectie. Eventuele beschadigingen en lekkages hebben we dan meteen opgespoord zodat de warmte niet alsnog een weg naar buiten kan vinden en de isolatie niet kan worden aangetast door vocht. Je kunt dan optimaal profijt hebben van je dakisolatie. 

Wanneer kies je voor een dakrenovatie in plaats van een dakreparatie?

Dakisolatie biedt dus een aantal voordelen en kan je ook nog veel geld besparen. De ervaren dakdekkers van Stipt Dakonderhoud kunnen elk willekeurig dak op vakkundige wijze voorzien van dakisolatie. Heb je al dakisolatie maar is het verouderd en aan vervanging toe? Dan komen we graag de bestaande dakisolatie voor je vervangen zodat je er weer warmpjes bij zit deze winter. 

Heb je interesse in dakisolatie of wil je je bestaande dakisolatie laten vervangen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, we beantwoorden je vragen over dakisolatie graag. Of vraag vrijblijvend en gratis een offerte op als je interesse hebt in dakisolatie.