Dakkapel renovatie

Geef je huis een vernieuwde uitstraling en verbeter functionaliteit met dakkapelrenovatie. Onze expertise verjongt je dakkapel, verbetert isolatie en verhoogt de woningwaarde.

  • 350+ tevreden klanten
  • Supersnelle service
  • Dakonderhoud door een specialist
Offerte aanvragen

Geregeld binnen één minuut

A title

Image Box text

Beoordeeld met 5/5 sterren via Google

A title

Image Box text

Meer ruimte, licht en waarde.

Een dakkapel is een geweldige toevoeging aan je woning. Je creëert meer ruimte, en je huis wordt lichter door een minimale ingreep. Bovendien wordt je woning ook meer waard met een mooi uitgevoerde dakkapel. Een dakkapel kan net als een dak na verloop van tijd gebreken gaan vertonen en uiteindelijk aan een renovatie toe zijn. De materialen die worden gebruikt voor met maken en bekleden van een dakkapel hebben een bepaalde levensduur. Na verloop van tijd kunnen er onderdelen van de dakkapel gaan slijten of beschadigd raken. Hele kleine haarscheurtjes en andere kleine beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat er lekkages ontstaan en dat het constructiewerk wordt aangetast. Je kunt ons daarom vragen wanneer we het dak komen controleren ook meteen te kijken naar de conditie waarin je dakkapel verkeert.

Offerte aanvragen

Vragen? Bel ons op 06 53 75 53 91

Reviews

Bekijk hieronder wat klanten over ons zeggen.

Dakkapel renovatie

Oirschot

Het team van Stipt Dakonderhoud heeft onze dakkapel volledig gerenoveerd. Fijne communicatie, tevreden klant.

10

Boeideel reparatie

Utrecht

Ons boeideel was aan vervanging toe. Via Google kwamen we terecht bij Stipt. Fijne partij. Zeker een aanrader.

10

Bitumen dak

Eindhoven

Ons bitumen dak hebben we laten vervangen door Stipt. Goed en snel gedaan.

10

Pannendak

Uden

Stipt dakonderhoud komt afspraken na. Mijn dakpannen zijn goed en vakkundig vervangen.

10

Dakgoot

Helmond

Wat een goed werk hebben deze jongens geleverd bij ons op het dak, wij raden Stipt dakonderhoud dan ook aan!

10

Bitumen dak

Liempde

Na wat slechte ervaringen met andere bedrijven zijn wij bij Stipt dakonderhoud uitgekomen, wat een opluchting!

10

Informatie

Wanneer heeft een dakkapel een renovatie nodig?

De bedekking van een dakkapel heeft een bepaalde levensduur en hoe meer je het einde van de levensduur nadert hoe meer gebreken er zullen gaan ontstaan. Wanneer de bedekking van een dakkapel door de jaren is gaan slijten en beschadigingen heeft opgelopen, dan is de dakkapel niet meer wind- en waterdicht. Hierdoor kan het vervelend gaan tochten in de kamer of kunnen er allerlei vochtproblemen ontstaan. Vochtproblemen kunnen lelijke vochtplekken veroorzaken, maar ook zorgen voor schimmels en rotte plekken. Meestal kan een lekkage bij een dakkapel met een reparatie worden opgelost, maar soms is het materiaal al zo oud en moet er zoveel gerepareerd worden dat het beter is om de dakkapel te laten renoveren. 

Wat houdt een dakkapel renovatie in?

Een dakkapel renovatie is het grondig vernieuwen van één of meer onderdelen van een dakkapel. Aangezien elk dakkapel anders en met andere materialen is gebouwd variëren de werkzaamheden en de kosten per dakkapel. Soms is het bijvoorbeeld niet nodig om de hele dakkapel te laten vervangen, maar heeft het nieuwe bekleding of dakpannen nodig om de komende jaren weer helemaal wind- en waterdicht te zijn. Maar in andere gevallen moet ook de constructie worden gerepareerd of vervangen. Wanneer een dakkapel zodanig beschadigd is dat reparatie geen zin meer heeft of wanneer de materialen die gebruikt zijn bij de constructie aan het eind van hun levensduur zijn dan zullen onze dakdekkers aanraden om de dakkapel te laten vervangen.

Een dakkapel laten repareren, renoveren of vervangen?

Wanneer je dakkapel beschadigd is of slijtage begint te vertonen dan moet het zo snel mogelijk worden gerepareerd om vochtschade te voorkomen. De rekening voor het repareren van een dakkapel kan soms hoger uitvallen dan de kosten voor een renovatie of het plaatsen van een geheel nieuwe dakkapel. Onze deskundige dakdekkers kunnen na een inspectie een goede inschatting maken wat de juiste keuze is, maar we willen altijd samen met jou kijken naar wat de beste oplossing voor je dakkapel. 

Als je een van onze dakdekkers naar je dakkapel wilt laten kijken en wilt weten wat het gaat kosten om je dakkapel te laten repareren of renoveren, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Stipt Dakonderhoud of een offerte aanvragen.