Specialismen

Van intense zon en hitte tot regen, wind en kou. Een dak dat al deze elementen kan weerstaan, vereist periodieke onderhoudsinspanningen. Bekijk hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bitumen

Bitumen dakbedekking staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Het biedt betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden en voorkomt het potentiële kosten door lekkages.

Lees meer

Dakrenovatie

Een dakrenovatie is de ultieme upgrade voor je woning, waarbij ons vakmanschap en hoogwaardige materialen garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit.

Lees meer

Boeidelen & windveren

Boeidelen en windveren zijn essentiële elementen van je dak. Ze bieden duurzame bescherming tegen weersinvloeden en helpen onvoorziene uitgaven door schade te voorkomen.

Lees meer

Dakgoten

Dakgoten zijn essentieel voor een gezond dak. Ze leiden effectief regenwater af, voorkomen schade aan je huis en fundering, en verminderen onderhoudskosten.

Lees meer

Dakisolatie

Effectief investeren in je eigen financiën, verhoog de waarde van je huis, geniet van warmte tijdens de winter en koelte gedurende de zomer.

Lees meer

Dakkapel renovatie

Geef je huis een vernieuwde uitstraling en verbeter functionaliteit met dakkapelrenovatie. Onze expertise verjongt je dakkapel, verbetert isolatie en verhoogt de woningwaarde.

Lees meer

Daklekkages

Daklekkages kunnen snel leiden tot grotere problemen zoals waterschade en schimmelvorming. Onze ervaren professionals staan klaar om lekkages te detecteren en te repareren.

Lees meer

Schoorsteen renovatie

Schoorsteenproblemen kunnen snel uitmonden in grotere zorgen, zoals vochtschade en de vorming van schimmel. Onze deskundige vakmensen staan paraat om lekkages op te sporen en vakkundig te herstellen.

Lees meer

Pannendaken

Een pannendak is tijdloos en duurzaam. Onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor een sterk en betrouwbaar dak boven je hoofd.

Lees meer

Zinkwerk / Loodwerk

Zinkwerk voegt niet alleen stijl toe aan je dak en gevel, maar biedt ook duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Wij leveren maatwerk voor een strakke uitstraling en langdurige kwaliteit.

Lees meer